Pop Art Vector

Pop Art Vector

Hot

Tuesday, December 26, 2017

Pop Art Vector

December 26, 2017 0

Langkah 1: Pop Art Vector

Kanggo miwiti latihan vector workmanship pop kita, kita bakal miwiti saka drawing line pasuryan ing mandeg kanggo dina. Lukisan garis iki bisa kanthi palang langsung, ora ana sing bisa nguasani.

Sabanjure, kita bakal nggawe bayang-bayang karo obyek sing diiseni peteng sing kuat. Gunakake Alat Penelan (P) kanggo nggambar item lan usaha kanggo menehi volume lan pangembangan kanggo njelaske nganggo bentuk garis. Sinau babagan carane nggunake stroke rambut lan bayangan ing tombol kasebut.

Langkah 2

Pilih warna sing bakal dituku metu saka kasempatan kanggo nggunakake ing representasi vektor kewarganegaraan pop. Aku milih lintasan hues pabrik sing digunakake minangka bagian saka delitasi kerajinan pop kanggo nggawe impact sing luwih cetha, nanging sampeyan bisa milih warna sing luwih apik nganggo foto sampeyan (ing kasempatan yen sampeyan nggawe ilustrasi saka foto) utawa perwakilan.

Langkah 3

Sabanjure, kita bakal nggawe dhuwit kanggo dhasar spesimen item.

Kita mbutuhake aturan jaringan kanggo nggawe swaraning spec kanggo saben shading. Mateni matriks kanthi arep ndeleng> Show Grid. Mesthekake sampeyan duwe "Sworo seru" nggedhekake. Go to View> Snap Grid kanggo mriksa yen wis dikuatake. Ing kasunyatane, yen wis dicithak kanthi priksa, iku bisa diwenehake. Ing kasempatan sing ora kasebut, swara kanggo nguatake.

Gambar loro bunderan karo Alat Ellipse (L). Tahan tombol Shift nalika narik oval kanggo nahan cethek lan nggawe bunder. Spasi ing antarané lingkaran bakal ngetokaké shading ing swatch. Sing luwih cedhak karo lingkaran, sing luwih akeh shading sing bakal dadi shading. Kajaba iku, papan sing luwih akeh wis ditemokake, luwih bisa dideteksi manawa ing mripat manungsa. Ing latihan iki, aku seneng banget.

Langkah 4

Saiki nyalin bunderan loro lan nguripake 90 derajat kanthi nggunakake Alat Puter (R). Snap lan tahan tombol Shift kanggo nguripake 45 dina. Sabanjure, tarik kothak kanthi Alat Rectangle (M) ing ngendi saben sisih ngalami titik ing njero bunderan.

Langkah 5

Nyalin kaping papat saben kothak + dab, siji kanggo saben shading sing diwakilake. Saiki isi saben susunan bunderan karo nuansa perwakilan kita. Ing pungkasan, isi kothak kanthi putih. Saiki kita siap kanggo nggawe swatches saka komponen iki! Pilih alun utama kanthi bunderan ing jero lan menyang Edit> Define Pattern. Ketik swatch sampeyan ing kesempatan mati sing pengin, lan swap OK kanggo nggawe swatch. Rehash prosedur kanggo owah-owahan warna. Sampeyan bakal ndeleng swatches anyar diakses ing Swatches Panel.

Langkah 6

Supaya mbandingake item ing perwakilan kita karo swatches anyar. Pilih saben protest lan tunyuk swatch sing ana hubungane ing Panel Swatch. Unquestionably diwiwiti kaya gawean pop vektor!

Ing acara sing kaganggu karo dalan sing ditampilake minangka conto ing delineasi, sampeyan bisa muter karo landasan landasan kanggo nggawe nada sing beda.

Langkah 7

Saiki kita bakal nemokake stroke sing digunakake kanggo menehi pasuryan. Iki minangka stroke tunggal tanpa isi. Ana sawetara profil irung, pipi, alis, lan liya-liyane. Bukak Papan kuas (Window> Sikat) banjur tutul simbol tengen ndhuwur kanggo mungkasi menu. Pilih Open Brush Library> Artistic> Artistic_Ink.

Papan liyane bakal muncul. Saiki pilih salah siji saka stroke lan tutul ing sikat basa sing dijenengi "Decreased Stroke" ing Papan kita mung mbukak. Apa uga apa wae sing ditinggalake ing stroke. Aku nyambungake sikat menyang mayoritas komponen-komponenku ing njelaske nganggo garis singgung.

Langkah 8

Ing acara yen sikat kanggo garis artikulasi kiwe banget utawa tipis (gumantung marang ukuran delineasi), sampeyan bisa ngowahi jembatan kui. Pindhah menyang papan sikat ngendi sampeyan bakal nemokake sikat sing digunakake kanggo baris artikulasi. Nalika sampeyan milih kuas ing salah sijine papan perpustakaan sikat, iku tambahan alami kanggo Panel Brush prinsip. Tekan kaping pindho ing sikat lan ing Slider Width, mindhah bolongan menyang sisih kanggo nggawe stroke luwih ramping utawa menyang sisih supaya luwih akeh. Snap OK nalika wis rampung.
Read More